Signature Cell Healing

bol in de tuin

Signature cell Healing is een erg krachtige en tegelijkertijd zachte behandelmethode die heel diep op alle niveaus van het lichaam werkt: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel.

De methode is in de wereld gebracht door Kahu Fred Sterling.  Door middel van aanraking wordt er energie naar de signature cell (ook wel ‘Gods cel’  of eerste cel genoemd) gebracht. Deze cel bevindt zich in de pijnappelklier. De pijnappelklier is een kleine, maar zeer belangrijke klier in ons lichaam…

De pijnappelklier wordt ook wel epifyse genoemd. Het is een hormoonklier die zich onder de hersenbalk in de hersenen bevind. Deze klier heeft een biologische en een spirituele functie.

Wat betreft de biologische functie is ze verantwoordelijk voor de productie van het hormoon melatonine. Melatonine is weer verantwoordelijk voor ons slaap en waak ritme.

Ook de hormoonhuishouding bij de vrouw regelt de pijnappelklier en zo ook de hormoonhuishouding bij de man. Melatonine speelt ook een rol in het herstel en opbouw van het lichaam en heeft antioxidatieve eigenschappen die ons lichaam beschermd.

Op spiritueel vlak wordt de pijnappelklier gezien als het derde oog, de poort tussen de materiële en spirituele wereld.

Tijdens een Signature Cell Healing gaan de cellen zich weer herinneren wat hun oorspronkelijke blauwdruk is in dit leven.Dan ontstaat er healing, balans en gaat de energie weer goed stromen wat eerder stagneerde. Met als resultaat weer een fit, opgelost, in balans zijn en prettig gevoel.Signature celhealing € 95,00 – 2 uur

Scroll naar boven