Aura- en chakrahealing/vitaliteitsbehandeling

Maan boven zee

We onderhouden allemaal onze tanden,  haren, nagels en lichaam. Maar dit is ook nodig bij je energieveld. Ik kan uw energieveld opschonen. Een energieveld wat niet schoon is kan klachten geven waar u last van kunt krijgen: lichamelijk of emotioneel. Dit kan ontstaan bij een vervuild energieveld. Deze klachten willen we natuurlijk niet.

Bent u veel moe, heeft u weinig energie, neemt u veel op van anderen en/of bent u hoogsensitief?
Misschien is het tijd om uw energieveld te zuiveren en te laten harmoniseren, waardoor de energie beter gaat stromen. U komt geestelijk en fysiek meer in balans en blokkades worden opgeruimd.

Tijdens de vitaliteitsbehandeling worden er middels aura- en chakrahealing energetische blokkades weggehaald. De energiestroom wordt hersteld en u kunt dit ervaren als meer innerlijke rus en meer energie en plezier. Deze behandeling werkt door op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.

U ligt gekleed op de behandeltafel terwijl het energetisch evenwicht hersteld wordt via aanraking in het energieveld om u heen.

Het is een weldaad voor uw gezondheid om 1 of 2 keer per jaar een vitaliteitsbehandeling te ondergaan en u energieveld te laten zuiveren.

Aura chakra vitaliteitsbehandeling € 75,00 -1.5 uur

Scroll naar boven