Regressie-reïncarnatietherapie

water ornament

Terug naar een vorig leven. Regressie betekent terug in de tijd.

Wanneer je een bepaald probleem ervaart in je leven dan is dat ergens “terug in de tijd” begonnen. Dit kan heel recent zijn, maar ook langer geleden of in je vroege jeugd of zelfs ergens in een vorig leven. Als we terug gaan naar een vorig leven dan wordt Regressietherapie verdiept tot reïncarnatietherapie, dit geeft je dan de mogelijkheid om je vorige levens te herinneren. Er bestaan veel ideeën over vorige levens, de één gelooft er wel in en de ander niet. Uit onderzoek blijkt dat je hier niet per se in hoeft te geloven om er toch profijt van te kunnen hebben met de behandeling.

De Regressie-reïncarnatietherapie is een kort maar erg intensief proces omdat er in de sessie van 2 uur mentale, fysieke, en emotionele gebeurtenissen herbeleefd kunnen worden.

In hypnose word u als het ware teruggezet naar die tijd, dit kan heel mooi zijn en veel informatie geven, maar ook heel heftig. Het voordeel hiervan is dat er geen ellenlange gesprekken plaats hoeven te vinden met veel en langdurig graven waar men vaak alleen maar treuriger of zelfs depressiever van wordt. Het fijne is dat dat dit met deze vorm van therapie niet gebeurd en dingen snel opgelost verwerkt en geheeld kunnen worden.

Regressie-reïncarnatietherapie € 95,00 2 uur

Scroll naar boven